Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák / Termékek
Gyors szállítás, maximum 2 munkanap
Gyors szállítás, maximum 2 munkanap
Valós, azonnal elérhető raktárkészlet
Valós, azonnal elérhető raktárkészlet
Telefonon is rendelhető, 06 30 680 0399
Telefonon is rendelhető, 06 30 680 0399
Perfect Home Rózsafánk sütő szett (12963)
2.790 Ft
Menny.:db

Perfect Home Rózsafánk sütő szett (12963)

2.790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható!
Várható szállítás: 2025. április 04.

Leírás:
   Rózsafánk sütő

Anyag:
   Rozsdamentes acél, alumínium, műanyag

Cikkszám: 12963

Leírás és Paraméterek

Egyéb elnevezései: rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk sütőforma,
boldogi nagy rózsa sütőforma, rózsafánk szaggató.
Mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

Rózsafánk recept

  • 0,5 l tej
  • 5 db tojás
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 csipet só
  • 1 késhegynyi szódabikarbóna
  • 40 dkg finomliszt (szükség szerint)
  • 5 dl olaj a sütéshez
  • 2 evőkanál porcukor a szóráshoz

     
  • Rózsafánk elkészítése

  • A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral.
  • Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi átszitált lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk, majd a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A tésztát min. 30-60 percen keresztül pihentetjük.
  • Akkora lábasba, amibe a rózsafánk forma belefér olajat öntünk, felmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Mikor már a sütőforma is felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük.
  • Figyeljünk oda, hogy ne merítsük teljesen bele a tésztába a formát, a tetején hagyjunk 2-3 mm-t tisztán, különben nem fog leválni a megsült fánk a sütőformáról.
  • A tészta hirtelen átsül (kb. 30 másodperc). A megsült fánkot az olajból kiemeljük és papírtörlőre tesszük.
  • Tálalás előtt ízlés szerint porcukorral, fahéjas cukorral, lekvárral ízesítjük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.