Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák / Termékek
Gyors szállítás, maximum 2 munkanap
Gyors szállítás, maximum 2 munkanap
Valós, azonnal elérhető raktárkészlet
Valós, azonnal elérhető raktárkészlet
Telefonon is rendelhető, 06 30 680 0399
Telefonon is rendelhető, 06 30 680 0399
Őzgerinc forma keskeny (CG35)
1.890 Ft
Menny.:db

Őzgerinc forma keskeny (CG35)

1.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható!
Várható szállítás: 2025. április 04.

Leírás:
   Őzgerinc forma keskeny  34,5x11,2x4,5cm

Anyag:
   Thermoplate Pes

Szín:
    Piros/Szürke                          

Cikkszám: CG35

Leírás és Paraméterek

Használat után a formát karcmentes mosogatószerrel jól mossuk ki és töröljük szárazra.
Mosogatógépben nem tisztítható.
Magyar termék 1.o.minőség

                            Finom vagdalt recept
Hozzávalók:
50 dkg darált hús, 2 fej vöröshagyma, 4db fokhagymagerezd,
3db zsemle, 6db tojás, só, Glóbus mustár, zsemlemorzsa,
olaj, bors, pirospaprika
ElkészÍtés:
-  A hagymákat apróra vágjuk, a zsemléket beáztatjuk,majd
   jól kicsavarjuk, 4 db tojást keményre főzünk.
-  A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk a maradék 2db nyers
   tojással és annyi zsemlemorzsával, hogy jól formázható
   masszát kapjunk. Tetszés szerint ízesítjük a fűszerekkel
    (mustár elhagyható).
-  Az így kapott massza felét a formába fektetjük, amit előtte
   vékonyan beolajozunk.  A közepébe mélyedést készítünk,
   ebbe fektetjük a keményre főtt tojásokat. A massza másik
   felével befedjük.
-  A tetejét is meglocsoljuk kevés olajjal és előmelegített sütőbe
   tesszük,  kb. 1 órát sütjük közepesen forró sütőben. Ha
   hirtelen barnulna fedjük le alufóliával, majd a sütési idő
    második felében vegyük le és süssük pirosra.

 

                  Tipp: sajttal is dúsíthatjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.