Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák / Termékek
Gyors szállítás, maximum 2 munkanap
Gyors szállítás, maximum 2 munkanap
Valós, azonnal elérhető raktárkészlet
Valós, azonnal elérhető raktárkészlet
Telefonon is rendelhető, 06 30 680 0399
Telefonon is rendelhető, 06 30 680 0399
Kerámia bevonatos kuglóf sütőforma (10361)
2.790 Ft
Menny.:db

Kerámia bevonatos kuglóf sütőforma (10361)

2.790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2025. április 04.

Leírás:
  Kuglóf sütőforma  25,3x8,5 cm

Anyag:
   Szénacél,tapadásmentes kerámia bevonattal

Szín:
   
Zöld/Piros/Barna
         

Cikkszám: 10361

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok:

  • Préselt szénacél
  • Tapadásmentes kerámia bevonat
  • PFOA, ólom-és kadmiummentes
  • Mosogatógépben is tisztítható
  • Használható gáz-, illetve elektromos sütőben
  • Kapható zöld/fehér,piros/fehér,barna/sárga színben
  • Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát

           Kérem vásárláskor a megjegyzés rovatban jelezze,hogy milyen színt szeretne rendelni !! 

A GAZDAG KUGLÓF ASZALT GYÜMÖLCSÖKKEL,
 egy olyan desszert, amit feltétlenül ki kell próbálnod ősszel! 

Hozzávalók 12 szelethez:
25 dkg aszalt gyümölcs (vörös áfonya, mazsola, szilva, barack)
3 evőkanál narancslikőr (vagy gyümölcspálinka)
5 db tojás
15 dkg porcukor
25 dkg lágy vaj + a formához
2 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
30 dkg liszt + a formához

A mázhoz:
10 dkg porcukor
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál narancslikőr 

Elkészítés:

Az aszalt gyümölcsöket összevagdaljuk, és beáztatjuk a likőrbe/pálinkába. A tojásokat kettéválasztjuk,
a fehérjét kemény habbá verjük 1 csipet sóval, majd 10 dkg apránként hozzáadott cukorral. A vajat
habosra keverjük a maradék cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal, és egyenként beledolgozzuk a
tojássárgájákat.A lisztet összeforgatjuk az aszalt gyümölcsökkel. A tojáshab harmadát a sárgájás
masszába forgatjuk, majd kisebb adagokban, felváltva beledolgozzuk a lisztes keveréket és a maradék
tojáshabot.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A kuglófsütőt kivajazzuk, kilisztezzük. A tésztát a formába simítjuk,
és a sütő alsó rácsán kb. 1 órán át sütjük. Rácsra borítjuk, kihűtjük.
A mázhoz a porcukrot simára keverjük a citromlével, és a pálinkával (sűrű legyen). Tetejét aszalt
gyümölcsökkel díszítjük, és hagyjuk megszilárdulni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.