Leírás és Paraméterek
Élvezze a pizzakövön sütött valódi, kemencés pizza ízét, készítsen finom, ropogós, házi kenyeret sütőkővel!
Ha valami különlegesre vágyik, akkor érdemes kipróbálni a pizzasütő kőlapot, aminek segítségével Ön is
eredeti olasz pizzával kényeztetheti szeretteit. A kövön sült pizza vagy kenyér utánozhatatlanul finom, az
alja ropogós, és barna lesz.
Első használat előtt a követ egy órán keresztül a legmagasabb hőfokon kell sütni. Pizza készítésekor a
követ a sütőben 15-20 percig melegítse elő, így ropogósabb lesz. (Ilyen esetben ne használjon
fagyott, hűtött pizzát, mert a kő megrepedhet a hirtelen hőmérséklet változástól). Ne lisztezze a követ,
mert ráég! Mikrohullámú sütőben nem használható!
Tisztítása: A vízzel való tisztítást kerülje, helyette egy fém spatulával kaparja le az esetleges tésztát a kőről.
Mosogatógépben nem mosható!