Leírás és Paraméterek
Berlinger Haus Black Rose öntöttvas lábas, az öntöttvas edények Csimborasszója!
A jó dolgok közül mindig érdemes a legjobbat választani, és ez a legjobb!
erre külön kifejezésük van: „en cocotte”, azaz lábasban sütés. Általában nagyobb darab húsokat sütnek így, vagy
egész szárnyast. A lábasban sütés során a hús a lezárt edényben teljesen megsül, de közben abban a kevés folyadékban,
amit a hőkezelés során veszít, a hús és a mellé tett zöldségek, gyümölcsök meg is párolódnak. A csodás sült mellé
tehát egy még csodásabb, ízletes szaft a végeredmény, amit – nem túlzás – csak ez az edény tud produkálni. Ezzel a
sütési módszerrel egyébként rendkívül finom halételeket is készíthetünk.
Használhatjuk indukciós főzőlapon, kerámialapos tűzhelyen, gáztűzhelyen, sütőben. Tisztítása: semleges folyékony
mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.